Konferansier på Gründermessen i Trondheim

9. september 2015 arrangeres Gründermessen i Trondheim, og jeg skal få lov til å være konferansier for det faglige programmet!

Grundermessen Trondheim

Trenger du konferansier på ditt arrangement? Se her!

Jeg beundrer folk som tør satse på det de tror på. Uredde mennesker med en ide de brenner for, og som de makter å realisere. Ikke et eneste firma i hele verden hadde blitt startet hvis ikke enkeltpersoner hadde ofret tid, svette og tårer for å få det på beina. For ting skjer jo ikke av seg selv. Noen må få det til å skje – og gründere er slike ”noen”.

Har du en gründer i magen?

Har du nylig startet opp et firma, eller går med planer om å gjøre det, har du helt sikkert mange spørsmål svirrende rundt i hodet ditt. Bare det å nøste opp i alt du bør vite for å starte et firma tar motet fra mange. På Gründermesen får du svar på det meste du trenger å vite om å starte for deg selv.

Alt du som gründer trenger å vite – på ett sted

Gründermessen har som formål å samle de viktigste aktørene som har produkter og tjenester gründere trenger i oppstarts- og vekstfasen. For gründere har det manglet en oversikt over hva de ulike tilbyderne tilbyr og hvem som er de beste samarbeidspartnerne når du starter egen virksomhet. Fordelen med å nå få alt samlet på en messe er at du kan bli bedre kjent med de aktørene som tar deg på alvor og som kan hjelpe deg i din situasjon. Både offentlige og private aktører.

Gratis foredrag og spennende utstillere

I tillegg til alle utstillerne på messen, som kan hjelpe deg som gründer, arrangeres det et faglig program, med foredrag til inspirasjon og opplæring for deg i oppstarts- og vekstfasen. Denne delen er det jeg skal få lov til å lede i Trondheim – og det gleder jeg meg veldig til. For er det noen jeg heier på, så er det gründere!

Les mer om Gründermessen og få billetter her.

Tid: 9. september 2015, kl 10 – 17
Sted: Scandic Lerkendal, Trondheim
Pris: Gratis inngang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s