Om Kim Nygaard

Hei, Kim her! Jeg har over 20 års erfaring fra kundeservice, salg og markedsføring – og holder kurs og foredrag om det jeg brenner mest for: Gode kundeopplevelser, SEO og innholdsmarkedsføring.  Få tilbud eller et book foredrag hos Talerlisten.

Kim Nygaard - om Kim Nygaard

Jeg er senior digital rådgiver i Metro Branding, der jeg hjelper kunder over hele landet med digital synlighet og innholdsmarkedsføring – i tillegg til å holde kurs og foredrag.

Tidligere jobbet jeg i verdens ledende Performance Marketing-byrå, iProspect, som ekspert på SEO (søkemotoroptimalisering). Der var jeg tekstforfatter for blant andre SAS, Coca-Cola (Chaqwa), Thon Hotels, Santa Maria, Mestergull, Freia Hjemmekonditori og King Oscar.

Min erfaring som radioprater tar jeg ut på scenen når jeg reiser land og strand rundt som konferansier og foredragsholder. Jeg har ledet flere store konferanser – og blir omtalt som en entusiastisk formidler.

Les mer om meg, mine erfaringer og andres anbefalinger på LinkedIn.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på telefon 920 68 102, epost kim.nygaard@outlook.com eller book et foredrag gjennom Talerlisten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s